10a edició del GraphMasters Workshop a l'EPS

Informació de l'esdeveniment
Inici:

Criptografia i Grafs

El Grup de Recerca de Criptografia i Grafs de la UdL amb el suport de l'Escola Politècnica Superior, del departament de Matemàtica i del Centre de Recerca INSPIRES organitzarà e3ls propers 11 i 12 de juliol, la  desena edició  del GraphMasters.

Els GraphMasters Workshop són una sèrie de reunions informals de petits grups d'investigadors que treballen en diversos esdeveniments recents i els problemes oberts en la Teoria de Grafs. Cal recordar que Lleida ja ha organitzat anteriorment dos de les nou edicions del GraphMasters Workshop (setembre del 2012 i juny del 2013).

En aquesta desena edició hi participen:

Dominique Buset, Université Libre de Bruxelles, Belgique Andriy Bakshalov, Universitat de Lleida, Catalunya, Espanya Núria Busom, Universitat de Lleida, Catalunya, Espanya Josep Conde, Universitat de Lleida, Catalunya, Espanya Cristina Dalfó, Universitat Politècnica de Catalunya, Espanya Miquel Àngel Fiol, Universitat Politècnica de Catalunya, Espanya Nacho López, Universitat de Lleida, Catalunya, Espanya Susana-Clara López, Universitat Politècnica de Catalunya, Espanya Mirka Miller, University of Newcastle, Australia Josep M. Miret, Universitat de Lleida, Catalunya, Espanya Hebert Pérez-Rosés, Universitat de Lleida, Catalunya, Espanya Jordi Pujolàs, Universitat de Lleida, Catalunya, Espanya Joe Ryan, University of Newcastle, Australia Francesc Sebé, Universitat de Lleida, Catalunya, Espanya Javier Valera, Universitat de Lleida, Catalunya, Espanya Magda Valls, Universitat de Lleida, Catalunya, Espanya