3a Setmana de la Construcció Sostenible a l'EPS: "Gestió ecològica de l'aigua i sistemes naturals de depuració"

La Gota

Informació de l'esdeveniment
Lloc:
Sala de Graus EPS
Adreça:

Jaume II, 69

Preu:
Activitat gratuïta
Organitza:
GATE i EPS
Inici:
3a setmana construcció sostenible - Gestio aigua

La tercera jornada de la 3a Setmana de la Construcció Sostenible es durà a terme el dimecres 13 de novembre i podrem guadir de la següent activitat:

17h-19h: Gestió ecològica de l'aigua i sistemes naturals de depuració. La Gota (www.lagota.cat/Gestio_integral_c.html) Sala de Graus - Edifici EPS (Jaume II, 69). En la ponència s'abordaran els següents temes:

  • Optimització de la gestió de l'aigua, sistemes de captació d'aigua pluvial i emmagatzematge.
  • Tècniques de depuració natural, processos que succeeixen en el reactor, funcionament, models que existeixen i característiques.
  • Piscines naturals i jardineria aquàtica: integració amb altres elements de la finca.
  • Exemples

De l'11 al 15 de novembre de 2019 es desenvolupa a l'Escola Politècnica Superior (EPS) de la Universitat de Lleida (UdL) la 3a Setmana de la Construcció Sostenible, organitzada per l'EPS i el Grau en Arquitectura Tècnica i Edificació.

Us recordem que totes les activitats de la Setmana de la Construcció Sostenible són obertes i gratuïtes, però per tal de portar un control dels assistents cal que les persones interessades enviïn un mail a la coordinadora del GATE [coord.gate@eps.udl.cat] per tal de confirmar l'assistència a les jornades, indicant nom i data d'assistència.

Així els alumnes de l'EPS que ho desitgin poden optar a crèdits de Matèria Transversal; Per fer-ho caldrà una inscripció prèvia.