3a Trobada Lleida Drone

Informació de l'esdeveniment
Inici:

CARTELL_3_LLEIDA_DRONE_2

Lleida Drone neix com a activitat paral·lela a la Lleida Magical Lan Party, organitzada per Save the Party, i patrocinada per Ponent 2002, empresa de tecnologies de la informació radicada al Parc Científic i Tecnològic de Lleida. El seu objectiu és crear una comunitat que desenvolupi activitats al voltant dels Drone.

¿I que és un Drone? prenent prestada la definició de l'excel·lent article de la revista Wired 1 Drone és un aparell que té la capacitat de volar de forma autònoma, o sigui que pot seguir una missió d'un punt a un altre pels seus propis mitjans. Es diferencien dels habituals avions o helicòpters radiocontrolats en què no han de ser necessàriament pilotats manualment.

Usualment el Drones, també coneguts amb l'acrònim UAV, de Unmaned Aerial Vehicles, Vehicles Aeris autocontrolats, inclouen una estació base en terra, porten algun tipus de càrrega, usualment càmeres de vídeo i sensors diversos, i sistemes de ràdio transmissió.

El proper dissabte 6 de juiol es durà a terme la 3a trobada de Lleida DRone amb la següent agenda preliminar:

10:00 arribada participants. 10:15 Sessió pràctica sobre drones per a principiants: Què comprar, on comprar i per què. Muntatge d'un drone. Per Oscar Clotet i Andreu Ibàñez. 12:30 Vols demostratius BYOD al pàrquing del Parc Científic. 14:30 Dinar comunitària opcional. 16:00 Enregistrament de la prova de concepte del projecte FAED, http://goo.gl/XAmyZ. Enviament de desfibril · lador cardíac en cas d'emergència a través de vol amb drone pendent de concretar, al pàrquing del Parc Científic. 18:00 comiat

Lloc: Parc Científic de Lleida. Com arribar: http://goo.gl/RXcKy Vídeo producció: Xavier Qui. Patrocinen: Parc Científic de Lleida, Ponent 2002 i Neosalus Solutions. Col · laboren: Escola Politècnica Superior de la UdL, Ajuntament de Lleida Més informació a: lleidadrone.com, lleidadrone@gmail.com, Twitter @ lleidadrone Preu: gratuït. Inscripció: cal omplir el  formularique trobareu a http://www.lleidadrone.com/2013/06/3er-encuentro-lleida-drone-el-sabado-6.html