Conferència. Constructing Graphs from Groups

Informació de l'esdeveniment
Inici:

matematicaUdL

El Grup de Criptografia i Grafs de la Universitat de Lleida us convida al seminari de grafs Constructing Graphs from Groups, a càrrec del conferenciant Geoff Exoo (Indiana State University)

Es discutiran diverses tècniques de construcció que utilitzen els grups finits per a la construcció de gràfics. L'objectiu és analitzar propietats relacionades amb els gràfics resultants de les propietats del grup. Les tècniques s'apliquen a les caixes, el grau o el problema de diàmetre, i altres problemes ben coneguts en la Teoria de Grafs. El treball es centrarà en l'ús d'ordinadors per construir de manera eficient i estudiar les propietats dels grafs relativament grans.

La conferència tindrà llooc el proper dimecres 23 de juny, a les 11h.30h, a la sala Oratori del Monestir de les Avellanes, situat a la Carretera C-12 de Balaguer a Àger (Km. 181). Després del seminari podríem fer una passejada pels voltants del monestir i dinaríem al mateix monestir (el preu del menú és d'uns 21 euros per persona). RESERVA: Caldria que enviéssiu un correu al Joan Gimbert (joangim@matematica.udl.cat) abans del divendres 18 de juny.