Conferència. "Les TIC i els nous jaciments d'ocupació: mite i realitat", a càrrec del Sr. Kim Faura

Informació de l'esdeveniment
Inici:
Kim faura

Conferència  del Sr. Kim Faura, director general de Telefònica a Catalunya, sota el títol:

"Les TIC i els nous jaciments d'ocupació: mite i realitat",

el proper dimecres 26 de març, a les 17 hores, a la Sala de Graus de l'Escola Politècnica Superior (Jaume II, 69)

És una classe-conferència oberta a tothom que hi estigui interessat.

____________________________________-

Kim Faura i Batlle , director general de Telefónica a Catalunya . Llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona i Màster en Economia i Direcció d'Empreses per l' IESE .

Va iniciar la seva trajectòria professional al Grup Gillette , a la divisió de Braun Espanyola i a la seu central de la companyia a Alemanya . Va ser Vicepresident director general de la divisió de Chupa Chups a Estats Units , director general comercial de Sara Lee Corporation a Espanya , a la divisió de cafès Marcilla . Vicepresident de Màrqueting i posteriorment director general de Pepsico / Fregit Lay i director general en Tabacalera/Altadis .

Des d'abril de 2001 forma part de l'equip directiu del Grup Telefónica , en què ha exercit els càrrecs de director general de Consum i Màrqueting de Telefónica de España , director general de la Unitat Corporativa de Màrqueting i Continguts de Telefónica SA i President de Terra Lycos Networks .

Ha estat membre del Supervisory Board de ENDEMOL . A més és :
*Membre de la Taula de Política Econòmica de la Cambra Oficial de Comerç , Indústria i Navegació de Barcelona .
* Membre del Consell Assessor de la Universitat Politècnica de Catalunya . * Membre del Comitè Executiu de Membres de l'IESE . * Patró de les Fundacions Barcelona Cultura , Barcelona Digital . * President del Comitè Bilateral hispà - coreà . * Conseller de Foment del Treball . * Conseller en Telyco . * Vocal de Consell General de Cambres de Catalunya . * Membre del Consell Assessor de les Tecnologies de la Informació i Comunicacions . * Membre del Consell Empresarial de la UPC . * Conseller de Miquel i Costas & Miquel , SA