Congrés Internacional Eurotherm Seminar núm.99 - Advances in thermal energy storage

Informació de l'esdeveniment
Inici:

EUROTHERM

Àrea de Comunicació - Oficina de Premsa UdL

Més de 175 experts mundials en emmagatzematge d'energia tèrmica es donaran cita a la Universitat de Lleida (UdL) del 28 al 30 de maig en el marc del Congrés internacional Eurotherm Seminar nº99 - Advances in thermal energy storage. En el marc de la trobada, organitzada per la Fundació UdL i pel Grup de Recerca GREA Innovació Concurrent, dirigit per la Dra. Luisa F. Cabeza, directora d'INSPIRES i professora de l'Escola Politècnica Superior (EPS) de la UdL, es presentaran més d'un centenar de treballs de 25 països d'arreu del món.

Entre els especialistes que assistiran al congrés, s'hi troben científics de materials, enginyers, químics i arquitectes de diverses universitats, centres de recerca i de l'industria que treballen en el camp de l'emmagatzematge d'energia tèrmica i destaquen noms com Gennady Ziskind (Universitat Ben-Gurion de Negev), expert mundial en transferència de calor; els alemanys Harald Mehling, pioner en el desenvolupament de l'emmagatzematge energètic a Europa, i Marc Linder, considerat la màxima autoritat internacional en emmagatzematge termoquímic; o Frank Bruno (Universitat de South Australia), expert en emmagatzematge de fred.

El congrés internacional, que tindrà lloc a l'Auditori del Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera del Campus de Cappont (Jaume II, 67) posarà sobre la taula temes com els nous materials per conservar l'energia, els mètodes d'encapsulació, la validació experimental de models numèrics o l'emmagatzematge tèrmic en sistemes d'energia renovable.

Programa Premsa 27 de maig de 2014 diarisegre La Mañana Bon Dia