EPS-IT Speed Dating

Una nova activitat de l'EPS per afavorir el contacte entre les empreses i els estudiants

Informació de l'esdeveniment
Lloc:
Cafeteria Campus cappont
Adreça:

Jaume II, 71

Preu:
Activitat gratuïta
Organitza:
EPS
Inici:
EPS IT Speed Dating2019

L’Escola Politècnica Superior (EPS) de la Universitat de Lleida (UdL) endega aquest curs 2018-19 una nova activitat: La EPS-IT Speed Dating.

L’objectiu principal de la EPS-IT Speed Dating és donar veu a les empreses TIC de la nostra àrea d’influència davant dels nostres estudiants que acaben el Grau d'Enginyeria Informàtica (GEI) i el doble Grau d’Enginyeria Informàtica i Administració i direcció d’empreses (GEIADE).

Els estudiants tenen un ampli ventall d’ofertes de treball i empreses, però no tenen eines efectives per prendre una decisió i desconeixen el que moltes empreses fan. Les empreses per altra banda tenen una gran necessitat de cobrir les seves ofertes laborals, i per fer-ho han de donar-se a conèixer davant dels possibles candidats i explicar-los els projectes que estan duent a terme i les vacants que volen cobrir, tot això de la forma més atractiva i engrescadora possible.

Sota aquesta premissa neix aquesta activitat de Networking dinàmica i atractiva que es caracteritza per fer entrevistes ràpides i concises en un temps limitat (5-7 minuts). Aquest format afavoreix el contacte, l’intercanvi i la proximitat a l'hora de conèixer el candidat o l'empresa ideal i permet fer el màxim nombre d’entrevistes en el mínim temps possible.

No obstant l’objectiu no és únicament el de fer entrevistes laborals. Volem que les empreses expliquin de forma atractiva i breu els seus projectes i les seves necessitats a tres nivells: possibilitats de contractes laborals, possibilitats de realitzar pràctiques i TFG a l’empresa i possibilitat de continuar estudiant a l’EPS el Màster en Enginyeria Informàtica en la modalitat de Formació Dual.

L’EPS estem plenament compromesos en facilitar l'ocupabilitat plena i de qualitat dels nostres estudiants i per això treballem a organitzar aquest tipus d’activitats per potenciar i donar visibilitat a les empreses del sector de les terres de Lleida.

La primera edició de la EPS-IT Speed Dating es durà a terme el dimecres 15 de maig a partir de les 17:00 a la cafeteria del Campus de Cappont, s'adreçarà als alumnes de 3r i 4t curs del GEI i 4t i 5è curs del GEIADE i les empreses participants són: