El Campus Tour de Windows a l'EPS

Informació de l'esdeveniment
Inici:
Jornada windows 2013

Per tercer any consecutiu Windows  inicia una gira que visitarà un total de 54 universitats espanyoles durant 18 setmanes , en la passada edició més de 30.000 estudiants van participar en aquesta activitat dirigida a millorar la formació i el coneixement de la tecnologia de cara a la seva incorporació al món laboral .

L'objectiu d'aquesta iniciativa és apropar i descobrir a tots els estudiants les possibilitats que ofereix la tecnologia de la companyia . D'aquesta manera els universitaris , a través de Windows 8, SkyDrive , Windows Phone , Office Webs Apps o Internet Explorer , poden desenvolupar el seu talent al mateix temps que descobreixen com aprofitar la tecnologia en el seu desenvolupament educatiu i professional . Durant el Tour els estudiants també podran divertir-se amb Xbox , una plataforma d'entreteniment integrada en l'ecosistema de serveis i productes de Microsoft .

Aquestes eines, juntament amb Windows els ajudaran a treure el màxim rendiment en els seus treballs com preparar el seu CV, compartir i accedir als seus documents des de qualsevol lloc i des de qualsevol dispositiu ( Windows Phone , Microsoft Surface o PC ) i moltes coses més que podran aplicar en seva formació i vida universitària .

En el marc d'aquesta actuació, el proper dia 21 de novembre el Tour arribarà a l'Escola Politècnica de la Universitat de Lleida, on els estudiants podran conèixer les últimes tecnologies de Microsoft al vestíbul de la planta sòtan de l'Escola a partir de les 11h