Hackathon OpenData a Lleida

Informació de l'esdeveniment
Inici:

jpgevent2

El Google Developers Group de Lleida (GDG), amb la col·laboració d'algunes empreses del Parc Científic i la Regidoria d'Informàtica de l'Ajuntament de Lleida organitzen el primer Hackathon real que es desenvoluparà a la nostra ciutat. La trobada de programadors desenvoluparà dos tipus d'aplicacions (Mashups Web amb API de Google Maps i Apps natives per a Android) sobre les dades obertes de l'Ajuntament i la plataforma Open Dai.

Però ... Què és un Hackathon?

es tracta d'una trobada de persones interessades en una temàtica i que desenvolupen un projecte de software en un plaç curt i d'una forma comunitària.

L'activitat es durà a terme el proper 16 de novembre del 2013 al Parc Científic i Tecnològic de Lleida, Edifici CEDICO, planta baixa.

Com apuntar-se?

Heu d'enviar un mail el més aviat possible a gdglleida@gmail.com dient que voleu participar al Hackathon, amb el vostre nom si participareu individualment, o el cap de grup si sou vàries persones.

El Hackathon tindrà un màxim de 40 participants majors d'edat. Aquests podran treballar a títol individual o en grup (sense límit de número de persones), éssent els premis únics per cada entitat que es presenti.

Podeu trobar més informació a: