Inici període de matrícula al curs Disseny d'estructures d'acer amb 'CYPE 3D'

Informació de l'esdeveniment
Inici:
cype_altos_del_sur_g Fins al proper 28 de febrer resta obert el període de preinscripció i matricula  al curs Disseny d'estructures d'acer amb 'CYPE 3D' (6ª edició), a càrrec del professor Jorge Lampurlanés Castel.

En aquest curs es pretén donar els coneixement necessaris per la utilització acurada del 'CYPE 3D' i el 'Generador de pòrtics' de Cype pel disseny de naus industrials d'estructura d'acer.

Durant el curs s'analitzaran les variables que intervenen en el procés de disseny estructural així com els procediments de dimensionat dels diferents elements que configuren una estructura, segons la normativa vigent. Es dedicarà la major part del curs a dissenyar naus industrials de diferent tipologia (pòrtic rígid, encavallada, amb forjat).

El curs s'inicia el dia 1 de març i té una càrrega lectiva de 30 hores presencials. Un cop finalitzat el curs, l'alumne serà capaç d'utilitzar els programes a nivell professional.

Es pot trobar més informació i realitzar la preinscripció al següent enllaç del Centre de Formació Continuada de la Universitat de Lleida: http://www.cfc.udl.cat/fc/curso/1695