Innostock 2012

Informació de l'esdeveniment
Inici:

logo_innostock_color

Àrea de Comunicació - Oficina de Premsa UdL

Del 16 al 18 de maig de 2012, el GREA Innovació Concurrent, grup de recerca especialitzat en l'emmagatzematge d'energia tèrmica, que dirigeix la professora de l'Escola Politècnica Superior, Luisa F. Cabeza, organitza INNOSTOCK 2012. Abans del congrés, el dia 15, tindrà lloc la reunió del comitè executiu de l'ECES IA IEA, del qual en forma part la UdL com a representant espanyol.

L'Innostock és part de la sèrie de congressos Stock, promoguts pel Energy Conservation through Energy Storage Implementing Agreement (ECES IA) de l'Agència Internacional de l'Energia.

Els congressos Stock es celebren cada 3 anys en ciutats de tot el món, sent les últimes edicions a Varsòvia (Futurestock 2003), Nova Jersey (Ecostock 2006) i Estocolm (Effstock 2009). Aquest és el primer cop que una ciutat de l'Estat espanyol acull un dels congressos Stock, ja que des del seu inici, al 1981, només s'han celebrat a França, Suècia, Finlàndia, Alemanya, Holanda i Polònia.

La trobada científica que es durà a terme al campus de Cappont de la Universitat de Lleida, els propers dies 16, 17 i 18 de maig, està dedicada a l'eficiència energètica a partir del seu emmagatzematge, ja es tracti d'energia tèrmica o elèctrica amb l'objectiu de desenvolupar sistemes innovadors que resolguin els problemes que planteja aquest emmagatzematge. Els temes centrals que es tractaran seran els relacionats amb l'emmagatzematge d'energia elèctrica, d'energia tèrmica al subsòl i d'energia sensible, latent i termoquímica, aspectes als quals dedicaran diferents sessions paral·leles.

Personal expert i investigador d'un total de 36 països, seran ponents d'aquest congrés, juntament amb especialistes d'universitats i centres de recerca d'arreu de l'Estat; Tots ells presentaran fins a 239 comunicacions orals o pòsters

Podeu mantenir-vos informats de totes les novetats referents al Congrés Internacional, així com formalitzar la inscripció  a la web del Congrés.

Premsa

REVISTA CETILL, Març 2012 - Núm.74

enginy_73

10 de maig de 2012

diarisegre

La Mañana