Internet of Things: Models de negoci altament innovadors

Xerrada Emprenedors Digitals de Lleida

Informació de l'esdeveniment
Lloc:
Club Morrison
Adreça:

Avda. Alcalde Rovira Roure, 195

Lleida

Preu:
Gratuïta
Organitza:
Jesús Bosch
Web:
Starshop
Inici:
IoT-2

El proper dijous 26 d'octubre a partir de les 19:00h, es durà a terme la xerrada "Internet of Things: Models de negoci altament innovadors" al Club Morrison de Lleida.

Internet of Things (IoT) consisteix en la interconnexió de dispositius, vehicles, i tota mena de hardware i objectes de la vida quotidiana a Internet.

Es tracta d'un mercat en ràpid creixement (superant el doble dígit anual) que gira al voltant de models de negoci amb alt component d'innovació. El IoT està considerat per la Singularity University com una de les tecnologies exponencials amb més possibilitats de generació de valor.  No hi ha cap dubte per tant que les oportunitats per als emprenedors són molt importants.

En la tercera trobada d'Emprenedors Digitals de Lleida tindrem un convidat especial. El Alex Surroca és el CTO a Cardionlive, startup que basa la seva tecnologia en el concepte IoT. El Alex ens explicarà breument la seva experiència i posteriorment s'iniciarà un debat.

En aquest debat es discutiran possibles idees de negoci al voltant d'aquestes tecnologies en un exercici de brainstorming en el que ens agrada que participin tots els assistents.

  • Nota: tenint en compte que és molt important la participació de tots els membres en el debat, hem limitat l'assistència a 15 membres.