Jornada AgroSmart

Informació de l'esdeveniment
Inici:

logosnous3-640x480

L'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agrària (ETSEA) i  l‘Escola Politècnica Superior (EPS), amb el recolzament del Vicerectorat de Política Científica i Tecnològica i el Consell Social de la Universitat de Lleida (UdL), celebraran el proper 3 d'octubre de 2013 a la Sala d'Actes del PCiTAL, a partir de les 9:30 hores,  la Jornada AGROSMART.

El concepte AgroSmart té a veure amb l'explotació, la gestió i el reconeixement del món agrari i forestal de manera intel·ligent; amb buscar, al seu torn, el major aprofitament dels recursos, la major productivitat i eficiència i, per descomptat, amb procurar la millor qualitat de vida de les persones i el màxim respecte per l'entorn i el medi ambient.

Tot i que les Smartcities s'han desenvolupat especialment en l'àmbit urbà i vinculades a la prestació de serveis. des de la Universitat de Lleida (UdL), creiem que les bases d'un model Smart són aplicables en un entorn com l'agroalimentari.

L'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agrària (ETSEA) i  l‘Escola Politècnica Superior (EPS), amb el recolzament del Vicerectorat de Política Científica i Tecnològica i el Consell Social de la Universitat de Lleida (UdL), van endegar el curs passat un estudi sobre el grau de potencialitat que tenen els grups de recerca de totes dues Escoles al voltant del concepte d'AgroSmart, cercant noves sinergies entre els grups que permetessin poder accedir a projectes de més envergadura.

Per mostrar el fruit d'aquest estudi i començar a definir projectes concrets al voltant d'AgroSmart que puguin aixoplugar diferents grups de tots dos Centres, les direccions de l'EPS i ETSEA hem decidit organitzar aquesta Jornada d'AgroSmart que esperem que compleixi les expectatives  que hi hem depositat.

Podeu consultar el programa de la jornada AQUÍ