Jornada Tècnica. Estratègies per al disseny d'edificis de consum d'energia gairebé nul (nZEB)

Informació de l'esdeveniment
Lloc:
Sala de Graus EPS
Adreça:

Jaume II, 69

Organitza:
CYPE Ingenieros i Escola Politècnica Superior
Inici:

El proper dimecres 7 de juny la sala de Graus de l'EPS acollirà a partir de les 16:30 hofres la Jornada Tècnica: Estratègies per al disseny d'edificis de consum d'energia gairebé nul (nZEB)

L'eficiència energètica és una un factor cada vegada més decisiu en el disseny dels edificis. En 2018 per a obres públiques (2020 per a la resta) serà obligatori el disseny dels edificis amb un consum d'energia gairebé nul (nZEB). Conseqüentment, ja no només s'obligarà a un valor limitat d'energia per satisfer les necessitats d'un edifici, sinó que s'optimitzarà el seu ús per aconseguir les mateixes prestacions.

Existeixen diferents solucions tècniques per aconseguir una demanda energètica limitada i un consum energètic proper a zero. Amb aquest objectiu, en aquesta jornada tècnica es presentaran noves solucions que permetran al projectista aconseguir el disseny d'edificis nZEB.

Aquesta jornada va dirigida a qualsevol perfil tècnic, especialment a aquells professionals vinculats a la redacció de projectes d'obra nova i rehabilitació.

PONÈNCIES:

CYPE: Definició i exemple pràctic de disseny d'edificis de consum d'energia gairebé nul (nZEB).
Ponent: Ricard Guitart.

ISOVER: Sostenibilitat i Rehabilitació Energètica en l´Edificació.
Ponent: Diana Möller.

MAPEI: SATE. Sistema MAPETHERM.
Ponent: Joan Lleal.

INSCRIPCIÓ i REGISTRE