Jornada Universitat - Empresa 2010

Informació de l'esdeveniment
Inici:

logo IV Jornada Universitat-Empresa 2010

Dijous, 16 de desembre es va dur a terme la quarta edició de la Jorna Universitat - Empresa, organitzada per l'Institut d'Informàtica de l'Ajuntament de Lleida, el Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida i l'Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida.

Aquesta activitat neix del compromís i la voluntat de l'Escola Politècnica Superior de posar el teixit empresarial  i tecnològic lleidatà  a l'abast de l'alumnat i oferir a aquests els instruments més adequats per tal d'orientar-los professionalment. Els objectius d'aquesta jornada són:

- Que els alumnes d'Informàtica de l'EPS coneguin el teixit tecnològic de la ciutat i el seu entorn.

- Que les empreses coneguin els potencials dels estudis d'Informàtica i dels seu alumnes.

- Interrelacionar l'Escola Politècnica, els seus alumnes i professors amb les empreses del sector a Lleida i amb l'administració.

L'acte va iniciar-se amb la presentació del Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida a càrrec de Josep Clotet, gerent del Parc. Seguidament es va dur a terme la inauguració oficial de la Jornada a càrrec del rector de la Universitat de Lleida, Joan Viñas;  l'alcalde de Lleida, Àngel Ros; Ramon Roca, preseident del Consell Social de la UdL; Ferran Badia, director de l'Escola Politècnica Superior; Josep Presseguer, president del consell directiu del CEEILleida i en Jaume Iglesias, president d'AETI.

Després d'una pausa cafè, es va endegar la segona part de la Jornada, centrada en dues ponències prou atractives:

Que està passant? Entendre el nou context en temps de xarxes, a càrrec de Genís Roca, soci fundador de Roca-Salvatella.

Orientar-se al mercat laboral en temps de xarxes, a càrrec , a càrrec de Cristóbal Zamora, consultor de Roca-Salvatella.

De forma paral·lela a aquesta última ponència es va dur a terme un cafè - col·loqui d'empresaris i professorat de l'EPS.

Finalment es va organitzar una visita guiada a les instal·lacions del PCiTAL i a diferents empreses ubicades al Parc de Gardeny.

Programa

Premsa

Segre  17-12-10  pdf21

Fotos