Josep M. Miret, rep el Premi Mensa Lleida 2018

Informació de l'esdeveniment
Lloc:
Auditori Joan Oró de l’Edifici CEDICO
Adreça:

Edifici CEDICO del Parc Científic i Tecnològic de Lleida

Preu:
Activitat gratuïta
Organitza:
Mensa Lleida
Web:
Associació Mensa
Inici:
Premi mensaLleida2018

L’Auditori Joan Oró de l’Edifici CEDICO del Parc Científic i Tecnològic de Lleida, acollirà aquesta tarda a partir de les 19 hores el lliurament dels Premis Mensalleida; el grup local de l’associació Mensa lliura aquests premis al Coneixement amb la intenció de fer palesa l’activitat feta per part dels col·lectius de científics, investigadors i emprenedors per millorar la qualitat de vida i el coneixement de la societat en tres àmbits: científic i tecnològic, humanístic i artístic i emprenedor. En definitiva es valora i premia la trajectòria, l’exemple i la contribució a la millora de la qualitat de vida i el coneixement de les persones.

En aquesta tercera edició, els Premis MENSALLEIDA AL CONEIXEMENT CIENTÍFIC I TECNOLÒGIC 2018 distingeixen enguany Josep M. Miret, professor de l’Escola Politècnica Superior de la UdL i director del Grup de Recerca en Criptografia i Grafs de la Universitat de Lleida (UdL), en la categoria de coneixement científic i tecnològic; el Museu de Lleida per la seva tasca humanística i artística; Moirai Biodesign, empresa de biotecnologia ubicada al Parc Científic, en la categoria de coneixement emprenedor, i Josep Clotet, ex-gerent del Parc Científic, en el vessant de coneixement honorífic.

L’esdeveniment s’iniciarà amb les intervencions de Rafael Peris, conseller delegat del Parc Científic i tinent d’alcalde de Lleida; Joan Biscarri, vicerector d’Activitats Culturals de la UdL, i Carlos Cejudo, president de Mensa España.