Matrícula dels cursos zero de Matemàtiques i Física per a l'Enginyeria

Informació de l'esdeveniment
Inici:
[caption id="attachment_12939" align="alignnone" width="471" caption="Alumnes al Curs zero de Física del curs 2015-16"]IMG_1364[/caption]

Les assignatures de matemàtiques i física estan presents en totes les titulacions d'enginyeria i arquitectura tècnica. Són assignatures, que pel seu caràcter fonamental i transversal, són imprescindibles per cursar assignatures posteriors més especialitzades.

En l'actualitat,  l'accés dels estudiants de nou ingrés als estudis de grau és molt divers, i per aquest motiu els nivells de  coneixements bàsics en matemàtiques i física són ben diferents. Es per això que, per tercer any consecutiu l'Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida organitza dos cursos intensius amb l'objectiu de revisar i refrescar conceptes de matemàtiques i física ja presentats en el Batxillerat, per tal d'igualar els nivells de coneixement en aquests àmbits i, per tant, garantir un seguiment adequat de les assignatures de matemàtiques i física de primer curs de les titulacions de grau de l'Escola Politècnica Superior (EPS): Arquitectura Tècnica, Enginyeria Informàtica, Enginyeria Mecànica, Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica.

Aquests cursos reben els nom de "Curs zero" i s'ofereix un per a Matemàtiques (Juliol) i un altre per a Física (Setembre), amb una durada de 25 hores cadascun en sessions diàries de 3 hores (de 10:00h a 13:00h) i es desenvoluparà a l'aula 0.05 de l'EPS.

Podeu formalitzar la matrícula del 13 al 21 de juliol de 2016 a la Secretaria de Direcció de l'EPS (Despatx 0.15)

Trobareu tota la informació dels cursos zero a: curs-zero-MAT.jpg curs-zero-FI.jpg