Orles Acadèmiques EPS. Preparació fotografies Orla

Informació de l'esdeveniment
Inici:

IMG_4731

Us informem que, aquest any, l'acte a lliurament de les Orles Acadèmiques de l'Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida es durà a terme, el dijous, 3 de Juliol, a les 19h, a l'Auditori 1 "Ricarc Viñes" de La Llotja, Palau de Congressos de Lleida .

Les promocions d'aquest curs 2013-14 seran apadrinades per el Sr. Joaquim Coello Brufau, president d'Applus+.

Els motius que ens han motivat aquesta elecció són nombrosos, tenint en compte la brillant trajectòria professional del Sr. Coello. Cal destacar tant la seva formació acadèmica com a enginyer, la seva gran vinculació amb institucions de prestigi dins de l'àmbit de l'enginyeria, com és la "Real Academia de Ingeniería" o la mateixa Universitat de Barcelona, així com, sobretot, la seva dilatada trajectòria empresarial, liderant empreses  punteres en el camp de l'enginyeria i la tecnologia, com són APPLUS+, BAZAN, GAMESA eólica , i un llarg etcètera.

Atenent a aquestes raons, creiem firmament que el padrí de les promocions 2013-14 encaixa totalment en els àmbits de les titulacions que impartim, així com amb els valors que pretenem incentivar als nostres alumnes: qualitat, internacionalitat i emprenedoria.

Així doncs, s'inicia el camí de preparació d'aquest acte i, com no podia ser d'altra manera, ho farà amb la realització de les fotografies de l'Orla Acadèmica:

El proper dijous 15 de maig (horari: de 9:00h a 14:00h i de 16:30h a 19:30h), a l'aula 2.02 de l'Escola Politècnica Superior estaran ubicats els professionals d'EUROSTUDIO (Jordi i Enric), a fi que pugueu fer-vos la corresponent fotografia per l'Orla.

US RECORDEM QUE EN EL MATEIX MOMENT QUE PASSEU A FER-VOS LA FOTO, HEU DE PAGAR ELS 30 EUROS.

Així mateix, també us recordem que, en aquell mateix moment també haureu de pagar la quantitat de 2€ que serviran per  comprar un regal/detall dels estudiants vers al padrí de promoció.

Us anirem informant regularment del desenvolupament de l'organització de l'acte.