Ponència a l'EPS a càrrec del Dr. Arquitecte, Josep Bunyesc

Informació de l'esdeveniment
Inici:

Ponència Josep Bunyesc

La Unitat Docent d'Estructures de l'Escola Politècnica Superior de la Universitat de Llleida, integrada pel Dr. José Mª Iglesias, el Dr. J. Ramon Castro i el Sr. Javier Bradineras, han programat una ponència gratuïta a l'EPS a càrrec del Dr. Arquitecte Josep Bunyesc, el proper dijous 3 d'abril, a partir de les 12:00 hores (Aula: per confirmar, en funció del nombre d'inscrits)

En aquesta ponència el Dr. Arquitecte Josep Bunyesc, des de la seva intensa experiència professional, ens ofereix la possibilitat de fer un recorregut pel món de la industrialització lleugera de fusta aplicada a l'habitatge.

L'interès està assegurat, no només per la dualitat entre tradició i/o novetat que suposa la peculiaritat del seu sistema constructiu, sinó per la qualitat dels espais arquitectònics que se'n deriven, tots ells carregats de sensibilitat: "...habitar un moble".

Sens dubte, l'arquitecte més interessant del moment a Lleida! Inscripcions a l'adreça electrònica següent: https://docs.google.com/forms/d/1JXUy6uB4p9O-cv-dV711i_wqueqni92pcNV2CNsA_Z0/viewform

TOT I TRACTAR-SE D'UNA ACTIVITAT ADREÇADA ALS ESTUDIANTS DEL GRAU EN ARQUITECTURA TÈCNICA, L'ASSISTÈNCIA ES LLIURE I OBERTA ALS ESTUDIANT DE TOTES LES TITULACIONS IMPARTIDES A L'ESCOLA.