Proves Cangur 2011

Informació de l'esdeveniment
Inici:
proves-cangur

El proper dijous dia 17 de març, a l'Edifici Polivalent, es duran a terme les Proves Cangur 2011 organitzades per la Societat Catalana de Matemàtiques, i que en la demarcació de Lleida compten amb la col·laboració del Departament de Matemàtica de la Universitat de Lleida.

La prova Cangur, convocada per la Societat Catalana de Matemàtiques, i organitzada per una comissió catalano-valenciano-balear és una activitat que es marca com a objectiu estimular i motivar l'aprenentatge de les matemàtiques a través dels problemes. Consisteix en una prova de 30 reptes matemàtics, de dificultat creixent i de resposta tancada, amb cinc opcions per a cada problema.

Els enunciats els prepara, en una reunió internacional l'associació Le Kangourou sans Frontières. Llavors els participants i les participants d'arreu d'Europa i d'altres països del món es plantegen els mateixos problemes i tenen un temps d'una hora i un quart per intentar resoldre'ls.

Els nivells escolars a què s'adreça el Cangur són: alumnes de 3r d'ESO, alumnes de 4t d'ESO, alumnes de 1r de Batxillerat o cicles formatius de grau mitjà i alumnes de 2n de Batxillerat o cicles formatius de grau superior.

cangur2011

1premsa

Segre

La Mañana