Researcher's night 2016: l'EPS de la UdL participa a la Nit dels Investigadors

Informació de l'esdeveniment
Inici:

nit dels investigadors

Àrea de Comunicació - Oficina de Premsa UdL

La UdL participarà aquest any activament a la  Nit dels investigadors: des de les sis de la tarda fins a les dotze de la nit del proper dissabte 24 de setembre, s'oferiran al campus de Cappont diversos tallers, xerrades i exposicions de caire científic obertes a tota la ciutadania.

La Nit dels investigadors, que organitzen a la UdL els seus centres de recerca, INSPIRES i INDEST, fa deu anys que se celebra arreu d'Europa amb l'objectiu de convertir el ciutadà en científic per un dia, permetre'l descobrir diferents àmbits de la ciència i sobretot, aconseguir que s'ho passi bé.

Entre les activitats programades des dels grups de recerca vinculats a  l'Escola Politècnica Superior (GREA i Grup de Robòtica) destaquen:

- 18:00. Xerrada: Robots en la vida diària -18:00. Taller-Demostració: Fem volar drons! -19:30. Taller: Robots, disseny i impressió 3D -19:30. Taller-Demostració: Fem volar drons! -20:15. Xerrada: Com estalviar en la factura elèctrica, la recerca científica t'ajuda!

International Drone Day (11)

Totes les activitats són gratuïtes però cal registrar-se als tallers, ja que les places són limitades, a través del web de la jornada: http://researchersnight.udl.cat. L'accés a la Nit dels investigadors es farà des del Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera del campus (C. Jaume II, 67)

Programa