Seminari: Aplicació de les TIC per a produir estalvis energètics en edificis municipals. Visita a l'edifici St Francesc de l'Ajuntament de Lleida

Informació de l'esdeveniment
Inici:

TIC Sant Francesc

En el marc de l'assignatura "Control, certificacions i auditories energètiques" de segon curs del Màster en Enginyeria Industrial de l'Escola Politècnica Superior, el proper dimecres 16 de desembre s'organitza el següent seminari:

Aplicació de les TIC per a produir estalvis energètics en edificis municipals. Visita a l'edifici St Francesc de l'Ajuntament de Lleida

El projecte SMARTSPACES és un projecte Europeu finançat pel programa ICT-PSP (http://www.smartspaces.eu/home/), que pretén aconseguir estalvis en edificis de gestió municipal, mitjançant la participació dels usuaris i l'ús intensiu de Tecnologies de la Informació i la Comunicació. L'Ajuntament de Lleida, BeeGroup-CIMNE i l'empresa INERGY, amb col·laboració de la UdL, formen part del consorci espanyol.

Aquest seminari, a càrrec de Jordi Cipriano Líndez, director del Grup de Bioclimatisme i Eficiència Energèctica del CIMNE, es centrarà en la visita d'un dels edificis inclosos en el projecte, l'edifici St Francesc i la posterior connexió amb la plataforma de monitorització per tal que els alumnes puguin fer exercicis d'anàlisi de les dades del comportament energètic de l'edifici i es durà a terme a l'Oficina de Gestió i Atenció Tributària (OGAT) de l'Avinguda Blondel, 16 de Lleida de les 15.00 a les 17.00 hores.