Seminari MEIND: Smartspaces-Aplicació de les TIC per a produir estalvis energètics en edificis municipals. Visita a l'edifici St Francesc de Lleida

Informació de l'esdeveniment
Inici:

image

El proper dimecres dia 10 de desembre a partir de les 15h i en el marc de l'assignatura "Control, certificacions i auditories" del Màster en Enginyeria Industrial de l'Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida s'organitzarà el Seminari "SMARTSPACES-Aplicació de les TIC per a produir estalvis energètics en edificis municipals. Visita a l'edifici St Francesc de l'Ajuntament de Lleida" impartit pel Dr Jordi Cipriano de CIMNE.

El seminari constarà d'una visita a l'edifici municipal de St Francesc i, posteriorment, un seminari a l'aula 2.11 de l'edifici aulari a Cappont.

L'hora i punt de trobada són les 14:50 h davant l'edifici St. Francesc. El seminari finalitzarà a les 17 h.

Els interessats heu d'enviar un correu electrònic a l'Ingrid Martorell (imartore@diei.udl.cat) abans del dia 9 de desembre.

El projecte SMARTSPACES és un projecte Europeu finançat pel programa ICT-PSP (http://www.smartspaces.eu/home/), que pretén aconseguir estalvis en edificis de gestió municipal, mitjançant la participació dels usuaris i l'ús intensiu de Tecnologies de la Informació i la Comunicació. L'Ajuntament de Lleida, BeeGroup-CIMNE i l'empresa INERGY, amb col·laboració de la UdL, formen part del consorci Espanyol. Aquest seminari es centrarà en la visita d'un dels edificis inclosos en el projecte, l'edifici St Francesc i la posterior conexió amb la plataforma de monitorització per tal que els alumnes puguin fer exercicis d'anàlisi de les dades del comportament energètic de l'edifici.