SoS'10. 2n Congrès Internacional de Bioconstrucció

Informació de l'esdeveniment
Inici:

SOS'10

2n Congrés internacional de Baubiologie

(biologia de l'hàbitat / bioconstrucció)

LA BAUBIOLOGIE EN LA EDIFICACIÓ PÚBLICA i LA

URBANITZACIÓ

Lleida, 25, 26 i 27 de novembre de 2010

Auditori del CCCT. Universitat de Lleida - Campus Cap Pont C/ Jaume II, nº 67

L'Institut Tecnològic de Lleida i l'Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida organitzen, un any més,l'espai SOS'10, un espai creat per la difusió de la conscienciació medi ambiental i punt de trobada per l'intercanvi d'experiències i coneixements respecte a sostenibilitat i medi ambient, entre els sectors universitaris, tecnològics, empresarials, professionals, econòmics i socials. La proposta del SOS'10 manté el 2º Congrés de Baubiologie, com la cita d'agents, tècnics, empreses i experts en Bioconstrucció, que com a punt de trobada permeti la potenciació i difusió dels criteris de la Biologia de l'hàbitat.

Sostenibiliza't'10 vol donar a conèixer experiències i projectes representatius del sector de la Baubiologie. Explicant exemples d'edificis com: hospitals, escoles, guarderies i edificació pública amb general i mostrarconceptes de Biologia de l'Hàbitat i la Bioconstrucció són plenament aplicables en els projectes d'urbanització de les ciutat i entorns urbans.

També pretén ser un bon punt de trobada per a les empreses de l'àmbit de la Bioconstrucció. Un lloc on poder interactuar, mostrar productes, alternatives i solucions constructives que permetin crear xarxes de treball entre empreses i professionals.

La durada establerta per aquest Congrés SOS'10 és de tres dies, durant els dos primers es desenvoluparan 12 ponències realitzades por 9 ponents, experts internacionals en Baubiologie, Biologia de l' hàbitat o Bioconstrucció, i en com aplicar aquests conceptes a les ciutats i entorns on habitem o desenvolupem les nostres activitats quotidianes. El dissabte 27 hi ha previstes exposicions tècniques i workshops per poder explicar millor les característiques dels productes, materials i solucions exposades.

PROGRAMA I INSCRIPCIONS

Completa la notícia

Premsa

La Mañana  26-11-10  pdf21

Segre  26-11-10  pdf21