Sopar antics alumnes EPS

Informació de l'esdeveniment
Inici:

DSC00222qF

El curs acadèmic 2010-11 l'Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida va celebrar el seu vintè aniversari, i en el marc d'aquella efemèride, es va dur a terme el primer sopar d'antics alumnes de l'Escola Politècnica Superior.

Per tal de donar continuïtat a aquests tipus de trobades, la direcció de l'EPS organitza un sopar per a antics alumnes, PDI i PAS, per al divendres 8 de març de 2013 a les 21h, amb l'objectiu que tothom que ha estat o estar vinculat a l'Escola es puguin retrobar amb els seus companys, professors i amics.

El sopar és realitzarà al RESTAURANT LA MASIA de Lleida (C. Democracia, 16). Us adjuntem el menú del sopar, que esperem sigui del vostre gust.

Les persones que vulgueu efectuar la inscripció/pagament per al sopar del dia 8 de març heu de fer un INGRÉS/TRANSFERÈNCIA de 25 euros amb la referència SOPAR EPS al número de compte del Banc de Santander:

0049   6594   33   2595091062

En el moment de la inscripció/pagament cal adjuntar les següents dades:

- NOM i COGNOMS - TITULACIÓ - CORREU ELECTRÒNIC DE CONTACTE

Si voleu més informació podeu contactar amb nosaltres via correu electrònic (info@eps.udl.cat) o bé al telèfon 973 702758 (Enric); No obstant, us anirem informant de l'esdeveniment en aquest mateix espai, així com a Facebook i Twitter.

Així mateix, us demanem la vostra col·laboració per tal de fer difusió d'aquest acte i poder contactar amb el màxim possible d'antics alumnes, professorat i PAS.

Animeu-vos, participeu i feu difusió d'aquesta informació!

Salutacions
direcció EPS
Sopar antics alumnes