UdL Treball. Fira de l'Ocupació

Informació de l'esdeveniment
Inici:

logo

UdLTreball és l'oportunitat per aconseguir un contacte directe amb empreses i institucions de Lleida i de la comarca. L'accés és lliure i totalment gratuït per a tot el públic que hi vulgui assistir a la fira precursora i pionera a la comarca.

Raons per venir a la fira:


- Poder lliurar el teu currículum vitae en mà a les empreses assistents. - Donar-te a conèixer a les empreses. - Descobrir les opcions laborals del mercat. - Tenir accés a les ofertes de treball que presenten les empreses. - Conèixer els programes de pràctiques que ofereixen les empreses. - Saber com és un procés de selecció dintre del món laboral. - Conèixer tècniques per emprendre un procés de selecció. - Poder assistir a les xerrades i presentacions que fan les empreses. - Descobrir i participar en les activitats que hi ha programades al llarg de la jornada (requereix inscripció prèvia).

És el moment per:


- Conèixer les claus d'una correcta orientació en la recerca de la feina que t'agrada. - Mostrar les teues competències a les empreses amb el valor afegit del currículum vitae. - Conèixer les empreses de Lleida i de la comarca de primera mà.

Les nostres recomanacions:


- Porta còpies del teu currículum vitae. - Visita tots els estands de les empreses que acudeixen a la fira. - Gaudeix d'una jornada única que t'ofereix la Universitat de Lleida!