VEX Robotics Competition visita l'EPS

Informació de l'esdeveniment
Inici:

vex robotics

VEX Robotics Competition (VRC) ofereix als estudiants d'universitat (18-23 anys) una plataforma per acostar-se de manera lúdica i divertida a la ciència, la tecnologia, l'enginyeria i les matemàtiques (STEM). Els estudiants, amb l'orientació d'un mentor, col · laboren per a construir robots innovadors i per superar un repte. A més, VEX Robotics fomenta i desenvolupa competències acadèmiques i personals.

VEX Robotics s'ha convertit en una dels majors competicions de robòtica del sistema educatiu nord-americà i està en plena expansió a tot el món. Aquest sistema és molt popular i interessant per als programes d'enginyeria i matemàtiques i la seva expansió a Europa està encara en la seva fase incipient. Per això des de l'Associació de Robòtica de Competició Espanyola, en vol donar difusió d'aquesta activitat a l'Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida, amb l'objectiu de donar a conèixer entre el seu estudiantat aquesta competició i fomentar la robòtica, la tecnologia i la ciència a l'universitat.

La demostració de VEX Robotics Competition es durà a terme a la planta sòtan de l'EPS el proper dijous 29 de novembre, durant el matí (preferentment a partir de les 12:00h).