Women Techmakers. Celebració del Dia internacional de la Dona

Informació de l'esdeveniment
Lloc:
Aula 3.01 Edifici Polivalent
Adreça:

Jaume II, 67 - campus de Cappont

Preu:
Activitat gratuïta prèvia inscripció
Organitza:
Women Techmakers Lleida, EPS, GDG Lleida, PCiTAL
Web:
Women Techmakers Lleida
Inici:
Dz4YL4hXQAEqkC9

El pròxim dia 28 de març l'Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida acull, amb motiu del Dia Internacional de la Dona, la celebració d'un esdeveniment orientat a la promoció de la inclusió de les dones en la tecnologia: el WomenTech Makers.

El Women Techmakers és un programa que proporciona visibilitat, comunitat i recursos per dones vinculades a la tecnologia a nivell mundial creat i liderat per Google l'any 2014.

Ara arriba a Lleida aquesta activitat, promoguda pel moviment Women Techmakers de Lleida, el Google Developers Group Lleida, amb la col·laboració de l'Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida i el Parc Científic de Lleida i altres entitats. En l'Estat, només hi ha vuit grups en marxa, dos d'ells catalans.

El Women Tech makers està format fins al moment per alumnes i professores de l'Escola Politècnica Superior de la UdL i de l'IES Torre Vicens. Participaran els instituts Samuel Gili i Gaya, La Mitjana, Torrevicens, Màrius Torres i  Institut Ciutat de Balaguer. Seran aproximadament 100 noies i nois.

L'esdeveniment es desenvoluparà a l'aula 3.01 de l'edifici polivalent del Campus de Cappont de la Universitat de Lleida d'acord al següent programa preliminar:

  •  12.30h Keynote amb Núria Domingo, psicóloga i directora de recursos humans de StarLoop Studios, empresa de desenvolupament de videojocs d'èxit mundial amb seu a Lleida.
  •  13.00h Taules rodones de mentors amb estudiants. Hi haurà snacks i begudes.
  •  14.00h Conclusions
  •  14.15h Lliurament de detalls per als assistents

Formulari d'inscripció

Cadena Ser Lleida entrevista les alumnes de l'EPS que formen part del Women Techmakewrs Lleida