World Wide EPS Meeting. 3a edició de la trobada internacional d’universitats de l'EPS

Informació de l'esdeveniment
Lloc:
Escola Politècnica Superior
Adreça:

Jaume II, 69

Preu:
Activitat gratuïta
Organitza:
EPS
Contacte:
Telèfon: 973 702705
Email: vicedirector@eps.udl.cat
Web:
La internacionalització a l'EPS
Inici:

Els propers dies 22, 23 i 24 de novembre de 2018, l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida organitza el tercer World Wide EPS Meeting (WWEPS).

L’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida considera el procés d’internacionalització del centre un aspecte primordial, tant per la seva pròpia implantació i consolidació com a centre de referència com per al futur professional del seus estudiants.

Aquest acte, organitzat per l’Escola Politècnica Superior pretén, no tan sols tenir repercussió dins de l’àmbit de la Universitat de Lleida, sinó també tenir un abast més global dins de la ciutat. Es pretén mostrar que la ciutat de Lleida és atractiva com a destinació d’estudiants internacionals i, a més,  posseeix el potencial suficient a nivell universitari, empresarial i industrial  per a establir relacions amb d’altres institucions universitàries d’arreu del mon. Així doncs, un dels objectius de la trobada és que les institucions foranies coneguin l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida i la pròpia ciutat, amb l’objectiu de convertir Lleida i la UdL en una destinació de mobilitat internacional de qualitat.

El dissabte, 24 de novembre el WWEPS meeting 2018 s'organitza d'acord a aquest programa:

 

08:30h

13:00

14:00

16:00

 

18:30

Departure from Lleida to Montserrat

Reception to the Cityhall of Igualada

Lunch in Somiatruites

Visit to Cal Granotes (Leather museum)

Visit to Igualada Campus

Return to Lleida

 

En el següent enllaç podeu consultar el Programa complet de les jornades així com el llistat de Les universitats participants en aquesta tercera edició del World Wide EPS Meeting