Xerrada: "41 Shades of Blue. Tecnología, Usabilidad, UX y salsa de tomate"

Informació de l'esdeveniment
Inici:

designit

Xerrada: "41 Shades of Blue. Tecnología, Usabilidad, UX y salsa de tomate"

El proper dimarts 22 d'abril, a la sala de Graus de L'Escola Politècnica Superior de la UdL (Aula 2.03) a partir de les 15:00 hores es durà a terme ala xerrada "41 Shades of Blue. Tecnología, Usabilidad, UX y salsa de tomate" a càrrec d'en Andrés Botero, Dissenyador Visual i d'Interacció a Designit.

Aquesta xerrada s'emmarca en les assignatures Interacció Persona-Ordinador (IPO) i Disseny Centrat en l'Usuari (DCU) de 2n i 3r, respectivament, del Grau d'Enginyeria Informàtica.

No obstant, tothom hi és convidat i molt benvingut.

____________________________________________________________________________________________

Un projecte de tecnologia en la vida real no és ni molt menys ideal, hi ha contratemps, desacords, canvis en els requeriments, d'equip, terminis que s'escurcen, … En aquesta sessió "treballarem junts" per descobrir com aplicar de la forma més eficient possible eines i conceptes d'Usabilitat i User eXperience (UX) en projectes del dia a dia.

Aprendrem a més petites estratègies per esquivar les adversitats que ens pot comportar un projecte.

Treballarem seguint una metodologia de treball àgil, sota el lema "Fail often, fail soon and fail cheap" i veurem com mitjançant la co-creació amb usuaris i implicats (stakeholders) es creen i modelen productes i serveis TIC.