Xerrada: "La indústria del videojoc, la gran oportunitat laboral", a càrrec d'en Jesus Bosch (PLUNGE INTERACTIVE)

Informació de l'esdeveniment
Inici:

Plunge interactive

El proper 18 de maig, a les 18:00 a l'aula 1.12 de l'edifici Polivalent del campus de Cappont, es durà a terme la xerrada La indústria del videojoc: la gran oportunitat laboral, a càrrec d'en Jesus Bosch, fundador i CEO de l'empresa Plunge Interactive, dedicada principalment a la creació de videojocs per a plataformes mòbils. Plunge es va fundar fa quatre anys per un equip de joves experts en el món dels videojocs. Al seu portafoli destaquen títols que han conquerit les primeres posicions arreu del món i amb milions de descàrregues. El 80 per cent del seu mercat és als Estats Units. Actualment, les oficines concentren prop de 30 professionals, majoritàriament programadors, però també artistes, testers i dissenyadors.

Aquest passat mes d'abril l'empresa lleidatana de videojocs ha obtingut el premi Smart People with Smart Ideas creat per l'Ajuntament de Lleida convertint-se en un dels millors exemples d'empreses d'emprenedors que ha sorgit del Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida.

[caption id="" align="alignnone" width="470" caption="FOTO: Hermínia Sirvent - PAERIA"]Jesús Bosch, fundador i CEO de Plunge Interactive, amb el paer en cap, Àngel Ros, la tinenta d'alcalde Montse Mínguez i el president del jurat, Joan Majó. [/caption]