Xerrada-Presentació del CENTRE d'INICIATIVES de RISC (CIR) de LLEIDA.NET

Informació de l'esdeveniment
Inici:

IMG_2914

Ahir 26 de maig va tenir lloc, a la Sala de Graus de l'EPS, la Xerrada-Presentació del CENTRE d'INICIATIVES de RISC (CIR) de LLEIDA.NET

LLEIDA.NET, primera operadora de SMS, líder en oferir serveis de missatges curts i multimèdia ha decidit crear un projecte d'incubació i acceleració d'empreses tecnològiques. Aprofitant l'experiència, la sinergia i la voluntat de distingir-se , posa en marxa el CENTRE d'INICIATIVES RISC (CIR).

El CIR és un departament intern de l'empresa pel que s'està disposat a arriscar i anar un pas més enllà en la innovació tecnològica. Per això s'han disposat pel CIR recursos materials i humans que permetin el seu inici i posterior desenvolupament.

El CIR de LLEIDA.NET neix amb la vocació de emparar, acollir, protegir i desenvolupar projectes d'emprenedors que adverteixin la necessitat, no només financera de les seves idees, sinó que busquin alguna cosa més. Aquesta cosa més va més enllà dels serveis tangibles que pot oferir el CIR. Tot negoci necessita de capital social, ubicació física, serveis, pla de negoci, comunicació, ... La naturalesa del CIR implica assumir part dels riscos de l'emprenedor, sense que aquest pugui obviar que el seu risc és més gran. Més gran perquè l'emprenedor serà sempre l'autor, director i màxim propietari de la seva idea. Amb el CIR comptarà amb un soci industrial que pot facilitar el camí i desenvolupar la seva idea sense que en cap moment perdi la participació majoritària de la seva empresa.

LLEIDA.NET.CIR