Festa de l'Estudiantat de l'EPS

 Descarregar Pdf

Festa InterCampus

Per primer cop, aquest any 2018 els alumnes dels tres centres universitaris del Campus de Cappont: la Facultat de Dret, Economia i Turisme, la Facultat d'Educació, Psicologia i Treball Social i l'Escola Politècnica Superior, van organitzar conjuntament la festa de l'estudiantat de les seves escoles/facultats, en la que serà la primera edició del INTERCAMPUS i que, a nivell de l'EPS, substitueix el fEPStival, que havia estat la festa de referència de l'escola en les darrers cursos.

Intercampus va realitzar-se el dijous 22 de març i s'hi van programar un bon  grapat d'activitats: futbol sala, volei jass, FIFA 18 PS4, Futbolín, vermouth, macro paella, nicro obert i concurs de dj's, bingo, paintball, poker, beerpong i l'actuació especial de la colla castellera de la UdL, els Marracos!

... I per la nit ...

fEPStival

L’Escola Politècnica Superior (EPS) de la Universitat de Lleida (UdL) celebra la seva festa, el fEPStival, tradicionalmennt la primera quinzena del mes de març (cada any s'aprova la data definitiva en Junta d'Escola i Consell de Govern, per tant s'ha de consultar al calendari acadèmic).

El Consell de l’estudiantat de l’EPS, acompanyats pels voluntaris, organitza una jornada plena d’activitats, concursos, dinar popular, festa, concerts, trobades amb empreses i molt mes, per tal de passar un divertit dia i enfortir la convivència entre els membres de la comunitat de l’escola.

El fEPStival té lloc al recinte del campus de Cappont i amb l’objectiu d’afavorir la participació de la comunitat educativa en les activitats programades queda suspesa l’activitat docent.

fEPStival 2013 |   fEPStival 2014  

   Darrera modificació: