Festa de l'Estudiantat de l'EPS

 Descarregar Pdf

Festa Intercampus 2019

La zona enjardinada interior del campus de Cappont de la Universitat de Lleida (UdL) va acollir el dijous, 21 de març, la segona Festa Intercampus. El programa es va confeccionar conjuntament per part dels Consells de l'Estudiantat dels tres centres que "conviuen" en aquest espai urbà i educatiu: la Facultat de Dret, Economia i Turisme; la Facultat d'Educació, Psicologia i Treball Social i l'Escola Politècnica Superior de la UdL.

Com és habitual en les festes de l'alumnat, la jornada arrenca amb les cites "esportives". Futbol Sala i voleibol compartiran protagonisme amb una competició que es realitza per primer cop: la Cursa Benèfica. Al migdia hi ha previst un vermut, una macro paella popular i un concurs de discjòqueis. Bingo, Pòquer, Poesia o Butifarra, entrre altres, completen les activitats de tarda, que culminaran amb una actuació de la colla castellera de la Universitat de Lleida, Los Marracos. Per la nit, l'estudiantat es traslladarà a un local de la ciutat, per facilitar el descans dels veïns.

La Festa va incloure per primer cop una cursa solidària a favor del Banc dels Aliments. La cursa benèfica va arrencar a les 11.30h, amb un recorregut de cinc quilòmetres. Els participants van pagar 3 euros o portar tres quilos d'aliments i  totes les aportacions van anar a favor del Banc dels Aliments de Lleida.
 

Festa Intercampus 2018

Per primer cop, aquest any 2018 els alumnes dels tres centres universitaris del Campus de Cappont: la Facultat de Dret, Economia i Turisme, la Facultat d'Educació, Psicologia i Treball Social i l'Escola Politècnica Superior, van organitzar conjuntament la festa de l'estudiantat de les seves escoles/facultats, en la que serà la primera edició del INTERCAMPUS i que, a nivell de l'EPS, substitueix el fEPStival, que havia estat la festa de referència de l'escola en les darrers cursos.

Intercampus va realitzar-se el dijous 22 de març i s'hi van programar un bon  grapat d'activitats: futbol sala, volei jass, FIFA 18 PS4, Futbolín, vermouth, macro paella, nicro obert i concurs de dj's, bingo, paintball, poker, beerpong i l'actuació especial de la colla castellera de la UdL, els Marracos!

 

GALERIA FOTOGRÀFICA

fEPStival

L’Escola Politècnica Superior (EPS) de la Universitat de Lleida (UdL) celebra la seva festa, el fEPStival, tradicionalmennt la primera quinzena del mes de març (cada any s'aprova la data definitiva en Junta d'Escola i Consell de Govern, per tant s'ha de consultar al calendari acadèmic).

El Consell de l’estudiantat de l’EPS, acompanyats pels voluntaris, organitza una jornada plena d’activitats, concursos, dinar popular, festa, concerts, trobades amb empreses i molt mes, per tal de passar un divertit dia i enfortir la convivència entre els membres de la comunitat de l’escola.

El fEPStival té lloc al recinte del campus de Cappont i amb l’objectiu d’afavorir la participació de la comunitat educativa en les activitats programades queda suspesa l’activitat docent.

fEPStival 2013 |   fEPStival 2014  

   Darrera modificació: