Cukurova University

Cukuriovawww.cu.edu.tr


Adreça:
  Balcalı campus, 01330, Sarıçam - Adana (Turquia)
Telèfon:  + (90) 322 3386084
Places: 4
Durada (mesos): 5
Observacions:
Dades bàsiques: El Campus Balcali de la Universitat de Cukurova, establert sobre un terreny de 20 mil hectàrees a la costa est de la Presa d'Embassament Seyhan llac, és un parc natural amb una vista impressionant situat a una distància de només 10 km de la ciutat d'Adana i  és considerada una de les millors universitats de Turquia per les seves modernes infraestructures i instal·lacions (fundada el 1973).
En l'actualitat la Universitat cde Cukurova compta amb 16 Facultats, 3 Instituts i 25 Centres d'Investigació i Aplicació, on hi treballen u
n total de 1900 professors  per a la formació d'un total de 44.000 estudiants (38.000 de grau i 4.100 estudiants de màster i doctorat).
Durant molts anys, la Universitat de Cukurova, ha estat la principal universitat de la regió i compta amb facultats i escoles professionals repartides a les províncies i districtes de Adana. A més, la  Universitat de Cukurova ha ciontribuit  a la creació de moltes altres universitats de la regió, com la Universitat Mustafa Kemal, Universitat de Mersin, Osmaniye Korkut Universitat Lliga i Kahramanmaraş Sutcu Universitat Imam.


Boto Mobilitat  Capçelera


Encara no disposem d'aquesta informacióCukurova University