Polytechnic Institute of Guarda

guarda

http://www.ipg.pt

Adreça:
  
  Av. Dr. Francisco Sá Carneiro núm. 50 6300-559 Guarda (Portugal)
Telèfon:  + (351) 271220100
Places: 2
Durada (mesos): 9
Observacions:
Dades bàsiques:  L'Institut Politècnic de Guarda és una institució d'ensenyament superior politècnic portuguès, amb seu a la ciutat de Guarda, on es troben tres de les seves quatre escoles, i una escola a la ciutat de Seia. L'Institut es compon de les següents escoles:
  • Escola d'Educació
  • Escola de la Salut
  • Escola Superior de Tecnologia i Gestió
  • Escola Universitària de Turisme i Hospitalitat
El projecte d'implantació de l'educació superior a la Guarda, que es remunta al 1979 quan es va crear la primera Escola Politècnica, més tard, l'Institut Politècnic  i el 1987,  l'Escola Superior de Tecnologia i Gestió.
L'oferta de formació que es dóna a l'Institut Politècnic da Guarda comprèn la formació de primer Cicle (grau), segon Cicle (màster) , postgrau i especialització i cursos en diverses àrees del coneixement.
També es una universitat activa en el camp de la recerca  (ja sigui a les escoles o a la unitat de R + D), la transferència i l'explotació del coneixement científic i tecnològic, la prestació de serveis a la comunitat, el suport al desenvolupament i la cooperació en matèria d'educació d'extensió, cultural i tècnica.Boto Mobilitat  CapçeleraEncara no disposem d'aquesta informacióBragança