Universidade da Beira Interior

Beira Logo
https://www.ubi.pt/

Adreça:
Convento de Sto. António 6201-001 Covilhã (Portugal)   
Telèfon:  + (351) 275 319 700
Places: 1
Durada (mesos): 10
Observacions:
Dades bàsiques:  La Universitat de Beira Interior és una universitat pública situada a la ciutat de Covilhã. Va ser creada el 1979 i compta amb prop de 7.200 estudiants distribuïts en una multiplicitat de cursos de grau, que van des de la medicina i les ciències biomèdiques a l'enginyeria aeronàutica i a les matemàtiques.
A l'agost del 1973, després d'un canvi important en el sistema nacional d'educació superior, el govern va establir una institució politècnica a Covilhã, l'Institut Politècnic de Covilhã, que va ser la primera institució d'educació superior a la ciutat. Amb els anys, les instal·lacions de l'IPC  mai van deixar de créixer. Aquest creixement i les necessitats de la regió, van portar que al 1986 se  li concedís l'estatus d'universitat completa i va ser reanomenada Universitat de Beira Interior.
Per a fins docents i d'investigació, l'UBI està organitzada en cinc Facultats. Les facultats s'organitzen en departaments:

  • La Facultat de Ciències inclou el Departament de Matemàtiques, Informàtica, Física, i Química.
  • La Facultat de Ciències de l'Enginyeria comprèn els departaments de Ciència i Tecnologia Tèxtil, Paper Ciència i Tecnologia, Enginyeria Electromecànica, Enginyeria Civil, Ciències i Aeroespacial.
  • La Facultat de Ciències Humanes i Socials està integrat pel Departament d'Administració i Economia, Departament de Sociologia, Departament de Ciències de l'Educació i el Departament de Ciències de l'Esport.
  • La Facultat d'Arts i Lletres inclou el Departament de Comunicació i les Arts i el Departament de Lletres.
  • La Facultat de Ciències de la Salut inclou el Departament de Ciències Mèdiques.
Pel que fa a les xifres d'estudiantats, es mostra una matrícula d' aproximadament 7.000 estudiants i més de 634 persones d'administració i docència.
Més de 250.000 m2 d'edificis estan dedicats a les activitats acadèmiques i de serveis. El campus universitari es divideix en diversos espais, anomenats pols, es reparteixen per tota la ciutat i fan que s'estableixi una veritable simbiosi entre la ciutat i la universitat.


Boto Mobilitat  Capçelera


Encara no disposem d'aquesta informacióbeira interior