Université de Nantes

Polytech Nantes

http://www.univ-nantes.fr/


Adreça: 44306 Nantes Cedex 3 (França)
Telèfon:  + (33) 2 40 68 32 00
Places: 2
Durada (mesos): 9
Observacions:
Dades bàsiques: La Universitat de Nantes va ser creada, en la seva forma actual, per decret oficial del 29 de desembre de 1961, però té els seus orígens a la Universitat de British fundada el 1461 per Francesc II, duc de Bretanya. Aquesta universitat es va dissoldre al setembre de 1793 després d'un decret de la Convenció Nacional, que va decidir l'eliminació de totes les universitats franceses.
Arts i humanitats, la ciència i la tecnologia, la tecnologia i la salut, l'economia i la gestió, la llei, ... són alguns dels camps de coneixement en els que els estudiants poden desenvolupar-se a la Universitat de Nantes, una de les principals universitats multidisciplinars de França i el major centre de l'educació superior i de recerca del Gran Oest, que compta amb prop de 47.000 estudiants i 3.800 docents. En ella, però, hi estan representades totes les disciplines (ciència i tecnologia, salut, arts, humanitats, idiomes, ciències socials, dret, ciències polítiques, economia i gestió). La Universitat es basa en 75 estructures de recerca acreditades.
En concret, l'Escola Politècnica Superior de la Universitat de Nantes (també conegutda com Polytech Nantes) compta amb uns 1.300 d'aquest alumnes i 200 professors, i en ella  s'executen els programes de recerca en una gran varietat de camps científics i tecnològics:
  •      tecnologies electròniques i digitals
  •      electrotècnia
  •      Enginyeria civil
  •      la informàtica
  •      tèrmica i ciències de l'energia
  •      ciències dels materials
  •      energies (aprenentatge)
Boto Mobilitat  Capçelera
Encara no disposem d'aquesta informació
Plytech nantes images