University of Genoa

University of Genoa logo


http://www.unige.it/


Adreça:   Via Balbi, 5, 16126 Genova (Itàlia)
Telèfon:  + (39) 010 20991
Places: 2
Durada (mesos): 10
Observacions: Es requereix nivell d'Italià A2
Dades bàsiques: La Universitat de Gènova, es troba a Gènova, a la Riviera italiana al nord d'Itàlia. El campus principal de la universitat es troba a Via Balbi i és un monument arquitectònic dissenyat pel famós arquitecte Bartolomeo Bianco. En l'actualitat es el campus de la Facultat d'Economia. Altres seus regionals de la universitat són Imperia, Savona, La Spezia, Santa Margherita Ligure i Ventimiglia.
La universitat va ser fundada oficialment el 1471, i va començar com un Col·legi de Teologia amb una butlla del papa Sixt IV. Deu anys després, en 1481, s'hi va establir la Facultat de Medicina. El 1773 , la universitat va començar a oferir cursos en Dret Canònic, Filosofia, Dret Civil, Teologia, Lògica i Metafísica, Física, Educació Primària, la retòrica, la lectura i l'escriptura. Després de l' establiment de l'Imperi francès, el Govern italià subdivideix l'educació superior en les escoles especials: Dret, Medicina, Ciències Físiques i Matemàtiques, Comerç, Llengua i Literatura  i Química.
Des de llavors, la universitat s'ha expandit ràpidament mitjançant l'addició de les escoles i departaments.
El 1996, molts dels serveis es van traslladar al campus de Savona, on es troba el Departament d'Enginyeria.
Avui la Universitat de Gènova és una de les universitats més grans i prestigioses d'Itàlia. En l'actualitat compta amb 11 facultats, on hi treballen unes 1.580 persones de personal administratiu, 1800  persones dedicades a la docència i la  recerca  i hi estudien més de 40.000 estudiant. És una Universitat elogiada per la seva excel·lent enginyeria i pels seus cursos d'economia i programes de doctorat .


Boto Mobilitat  Capçelera


Encara no disposem d'aquesta informacióUniversitat Genova

Comentaris: