Pàrquing

 Descarregar Pdf

El campus de Cappont disposa d'un pàrquing soterrani amb 160 places d'aparcament, d'accés restringit per al PDI i el PAS.

Per accedir al pàrquing és necessari activar aquesta opció a la targeta UdL. Aquest tràmit el dur a terme el Responsable de Serveis Comuns del Campus. Tanmateix, el Campus també disposa d'un aparcament gratuït a l'aire lliure situat en una explanada posterior (entre el jardí interior, la Facultat de Ciències de l'Educació i el CREA).

Tanmateix, el Campus també disposa d'un aparcament gratuït a l'aire lliure situat en una explanada posterior al Campus amb accés des de el carrer Pere de Cabrera i situat, concretament, entre el jardí interior, la Facultat d'Educació, Psicologia i Treball Social i el Centre de Recerca en Energies Aplicades (CREA).

Pàrquing de bicicletes

Al pàrquing soterrani del campus, just a la vora de la porta d'accès a l'EPS i al costat de la porta lateral de la planta -1 de l'Escola, hi ha instal·lades un total de 15 cabines per guardar amb seguretat la vostra bicicleta. Els estudiants que vulgueu utilitzar-les, tant sols cal que us compreu un cadenat i ja podeu guardar la vostra bicicleta.

   Darrera modificació: