Instal·lacions

 Descarregar Pdf

Horaris d'obertura de l'Escola

L'Edifici de l'Escola Politècnica Superior i l'Edifici Polivalent, resten oberts de dilluns a divendres de les 8 a les 22 hores i els dissabtes de les 8 a les 15 hores. Durant aquests periodes es podrà accedir a l'edifici directament, mentre que fora d'aquests horaris necessitarem presentar un permís d'accés signat pel director de l'Escola i identificar-nos al servei de vigilància del Campus (ubicat a la consergeria de l'Edifici Polivalent) mitjantçant l'intercomunicador situat a la porta principal d'accés als edificis i, posteriorment, utilitzar el nostre carnet personal de la UdL. Aquest carnet l'haurem d'actualitzar previament per accedir a l'edifici.

Accés a l'aparcament subterrani

L'accés a l'aparcament subterrani està gestionat per l'Administrador de Campus i el Responsable de Serveis Comuns del Campus: 

Jordi Rodriguez Velimelis (Administrador del Campus de Cappont)

Primera planta de l'Edifici Annex al CCCT (Jaume II, 67 bis)
Telèfon: 973 703 365

jordimarcel.rodriguez@udl.cat
 

Vicenç Pérez Barea (Responsable de serveis Comuns del Campus de Cappont)

Planta baixa Edifici Polivalent (Jaume II, 71)
Telèfon: 973 703 385

vicente.perez@udl.cat

Com situar-nos?

Cada aula, despatx, laboratori, sala , ... es numera amb tres dígits (0.00). El primer dígit indica la planta i els dos restants indiquen l'espai. Així doncs, per exemple, si busquem l'aula 2.01 de l'Escola Politècnica Superior, sabrem que es l'aula 01 de la segona planta de l'edifici de l'EPS.

   Darrera modificació: