BonArea participa a l'EPS Company Corner

Descarregar Pdf

Ahir l'Escola Politècnica Superior (EPS) va dur a terme la segona jornada de l'EPS Company Corner. Boosting professional skills amb la visita de l'empresa lleidatana BonÀrea Agrupa.

EPS Company Corner és un espai, físic i temporal, per tal que les empreses i els estudiants es trobin i es coneguin i comparteixin informació respecte a oportunitats laborals, possibilitats de fer el TFG, TFM o Pràctiques a l'empresa, de cursar Formació Dual, si s'escau, etcètera.

BonÀrea és un grup empresarial aglutinador de serveis i activitats que centra els seus esforços en la innovació, excel·lència empresarial i sostenibilitat, aportant vida i energia, dins l’àmbit rural de la producció i venda alimentària i altres serveis per als col·lectius amb un alt compromís social, treballant dia a dia per contribuir al benestar de les persones que conformen el territori de proximitat.  

Un grup basat en la producció alimentària amb un sistema d’integració vertical i transversal complet -únic al món-, que centra els seus esforços en la innovació, excel·lència productiva i qualitat, treballant dia a dia amb productes directes del camp, criats amb cura per pagesos i ramaders del grup, amb un sistema de venda directa a consumidor sense intermediaris. Més de 50 anys de trajectòria els avalen com especialistes en alimentació.

Els tècnics de selecció RR.HH, RR.PP i IT de BonArea van rebre una gran quantitat d'alumnes que van anar passant per l'estand muntat al vestíbul de l'escola on van poder informar-se de les oportunitats laborals que ofereix l'empresa alimentària, les possibilitats de fer-hi el TFG/TFM, unes pràctiques remunerades o la formació en modalitat dual pel que fa als alumnes del Màster en Enginyeria Industrial; també van poder deixar el Currículum Vitae.

Més de la meitat dels estudiants que han fet pràctiques a BonArea, han obtingut un contracte laboral... Els estudiants o acabats de titular tenen l’oportunitat d’unir-te a un equip jove i dinàmic per aprendre i desenvolupar-te de la mà d’una empresa líder en el sector de l’alimentació.

Les famílies professionals, vinculades als estudis de l'EPS, amb les quals es pot treballar són les següents:

  • →  enginyeria
  • →  informàtica i comunicacions
  • →  electricitat i electrònica
  • →  energia
  • →  mecànica
  • →  instal·lació i manteniment
  • →  edificació i obra civil
  • →  química
  • →  arts gràfiques

Així mateix, BonArea col·labora amb l'EPS en la impartició dels màsters dualitzats oferint places adients a cada formació, on l’estudiant pot tenir continuïtat professional: Màster en Enginyeria Informàtica i Màster en Enginyeria Industrial.

 

Ja hi ha altres empreses que han confirmat la seva presència en pròximes edicions d'EPS Company Corner. Podeu informar-vos de les empreses que visitaran l'EPS en el marc del Company Corner a l'apartat d'Agenda de la web de l'EPS.

 

També et pot interessar ...

La visita de l'empresa Mahou-San Miguel dóna el tret de sortida de l'EPS Company Corner 2021-22