BonÀrea visita l'escola en el marc de l'EPS Company Corner

Descarregar Pdf

Ahir l'Escola Politècnica Superior va realitzar la segona jornada de l'EPS Company Corner. Boosting professional skills amb la visita de l'empresa lleidatana BonÀrea Agrupa.

EPS Company Corner és un espai, físic i temporal, per tal que les empreses i els estudiants es trobin i es coneguin i comparteixin informació respecte a oportunitats laborals, possibilitats de fer el TFG, TFM o Pràctiques a l'empresa, de cursar Formació Dual, si s'escau, etcètera.

Aquest dimarts 4 de febrer ens va visitar BonÀrea. Un grup empresarial aglutinador de serveis i activitats que centra els seus esforços en la innovació, excel·lència empresarial i sostenibilitat, aportant vida i energia, dins l’àmbit rural de la producció i venda alimentària i altres serveis per als col·lectius amb un alt compromís social, treballant dia a dia per contribuir al benestar de les persones que conformen el territori de proximitat.  

Un grup basat en la producció alimentària amb un sistema d’integració vertical i transversal complet -únic al món-, que centra els seus esforços en la innovació, excel·lència productiva i qualitat, treballant dia a dia amb productes directes del camp, criats amb cura per pagesos i ramaders del grup, amb un sistema de venda directa a consumidor sense intermediaris. Més de 50 anys de trajectòria els avalen com especialistes en alimentació.

La Judit Balaguero i la Laura Mosella, tècniques de selecció RR.HH i RR.PP, van rebre una gran quantitat d'alumnes que van anar passant per l'estand muntat al vestíbul de l'escola on van poder provar alguns productes de BonArea i informar-se de les oportunitats laborals que ofereix l'empresa alimentària, les possibilitats de fer-hi el TFG/TFM, unes pràctiques remunerades o la formació en modalitat dual pel que fa als alumnes del Màster en Enginyeria Industrial; també van poder deixar el Currículum Vitae.

Ja hi ha altres empreses que han confirmat la seva presència en pròximes edicions d'EPS Company Corner (IASO, Rigual, Vall Companys, Argal, ...) Podeu informar-vos de les empreses que visitaran l'EPS en el marc del Company Corner a l'apartat d'Agenda de la web de l'EPS.

També et pot interessar ...

Molt interès de l'alumnat en la primera acció de l'EPS Company Corner amb Mahou-San Miguel

L'EPS presenta una nova activitat: EPS Company Corner. Boosting professional skills