Conveni UdL-Indra

Descarregar Pdf

conveniUdLindra2010b

Àrea de Comunicació i Premsa - Oficina de Premsa UdL

El rector de la Universitat de Lleida, Joan Viñas, el director general de la multinacional de tecnologies de la informació Indra, Santiago Roura, i el director d'Indra Software Lab, Santiago Escribano, van rubricar ahir el conveni marc de col·laboració, impulsat per l'Escola Politècnica Superior, per continuar desenvolupant conjuntament activitats R+D+I en l'àmbit de les tecnologies de la informació i la comunicació.

Fa quatre anys que la firma Indra va instal·lar-se al Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida i, des de aquell moment, va iniciar-se una col·laboració amb la Universitat, que s'espera continui amb aquesta signatura. De fet, dels 130 treballadors que actualment treballen al Software Labs del PCiTAL, el 83% prové de l'EPS de la UdL, 32 alumnes del'EPS han rebut una beca Indra, 56 alumnes de l'EPS hi han fet les pràctiques i s'han dut a terme més de 20 treballs finals de carrera.

Tanmateix,  i en el marc de la Catedra Indra-Fundación Addeco de la UdL, investigadors del grup de Robòtica de la UdL, ubicat a l'EPS, han desenvolupat tecnologies accesibles per a persones amb discapacitats, que han estat exportades per Indra a nivell internacional.

Recull de Premsa

Adn  09-03-10  [pdf]

Adn  11-03-10  [pdf]

Bon Dia  11-03-10  [pdf]

Expansión  11-03-10  [pdf]

La Manyana  11-03-10  [pdf]

La Vanguardia  11-03-10  [pdf]