Demostració del robot APR (Assistent Personal Robòtic) desenvolupat a l'EPS-UdL

Descarregar Pdf

DSC00563

La Càtedra Indra - Fundación Adecco - UdL d'Accessibilitat a les TIC i l'Escola Politècnica Superior amb motiu de la realització del Mercat de Tecnologies on alumnat d'ESO i Batxillerat exposarà els seus treballs i projectes de Tecnologia i Ciència a la UdL organitzen una Demostració del robot APR (Assistent Personal Robòtic) desenvolupat a la UdL.

El robot APR ha estat desenvolupat per la Càtedra d'Accessibilitat a les TIC com a sistema de telepresència en un entorn laboral. Gracies a un ajut RecerCaixa 2013 es van poder investigar altres aplicacions com l'ajuda al desplaçament de persones amb inseguretat o problemes lleus de mobilitat [link a paper en Journal Open Access].

La demostració amb robots APR es durà a terme el dijous 5 de maig de 2016, de 11.00 a 14.00 al hall de la planta -1 de l'Escola Politècnica Superior, realitzat en paral·lel amb un Taller d'Electrònica i Automoció adreçat a l'alumnat del Mercat de Tecnologies que es repetirà a les 11.00, a les 12.00 i a les 13.00 al laboratori -1.03 de l'Escola Politècnica Superior.

La demostració estarà oberta a tota la comunitat universitària i hi podreu trobar:

- Ruben Lupiañez: sistema de control de motors per aconseguir moviment omnidireccional

- Albert Gómez: fabricació de peces plàstiques per robots amb una impressora 3D

- Alba Ribó: càmera Senz3D (RGBD) de captura d'informació de color i distància

- David Martínez: robot APR com a ajuda al desplaçament

- Eduard Clotet: telecontrol i telepresència amb un APR

- Dani Martinez: tècniques SLAM

Link a vídeo del robot APR (30 MB)

http://robotica.udl.cat http://www.tecnologiasaccesibles.com