Els alumnes de l'EPS del Campus d'Igualada presenten els seus projectes integrats

Descarregar Pdf
projectes integrats
Presentació dels resultats d'un dels projectes integrats

Els alumnes de la branca d'enginyeria del campus d'Igualada (Grau en Enginyeria Química i Grau en Enginyeria en Organització Industrial i Logística) van presentar els seus projectes integrats durant aquesta setmana.

Els estudiants van treballar en equips cooperatius durant tot el semestre amb l''objectiu de resoldre un problema d'enginyeria amb un enfocament interdisciplinari que inclogués continguts en tres matèries diferents: Mecànica de Fluids, Fonaments d’Enginyeria Electrònica i Automatització Industrial. Tot i això, altres experiències similars inclouen assignatures com ara l’organització empresarial i els materials científics.

Tot el procés del projecte, així com l'informe final i les presentacions es van dur a terme en anglès amb el suport d’un especialista en llengua anglesa.

L'activitat és una manera innovadora d’afavorir l’edificació d’equips, la capacitat de treballar en equip, el compromís de complir els terminis i les habilitats de comunicació. Cal destacar que l'estudiantat la considera una bona oportunitat per treballar en un projecte d’enginyeria pràctica en un entorn molt pràctic que fomenta la creativitat, l’autonomia dels estudiants i els esforços conjunts.