Enginyers Lleida obre el col·legi als estudiants de tercer i quart curs de grau

Xerrada del degà Ramon Grau i José Antonio Galdón, president estatal de Cogiti a la UdL

Descarregar Pdf

Enginyers Lleida, Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Lleida (Cetill) i l'Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida (EPS-UdL) van organitzar ahir dijous, dia 13 de desembre, una jornada de familiarització per a obrir el col·legi professional als alumnes de tercer i quart curs d'Enginyeria Industrial, que poden formar part de l'entitat de manera gratuïta en qualitat de pre col·legiats.

L'acte, sota el títol "Enginyeria: el pas al món professional" va comptar amb la benvinguda de Jérôme Barrau, Cap d'Estudis d'Enginyeria Industrial i Arquitectura Tècnica i Edificació de la UdL; i Ramon Grau, Degà d'Enginyers Lleida que explica com Enginyers Lleida representa i defensa la professió. Així com ressalta "el paper del col·legi en l'acompanyament de la vida professional dels enginyers en la formació contínua i reciclatge constant mitjançant un complet programa de formació". 

En la conferència del president estatal del "Consejo General de colegios de Ingenieros Graduados y Ingenieros Técnicos Industriales (COGITI)", José Antonio Galdón, destaca que "l'Enginyeria és una professió en continua evolució i que la innovació està en l'ADN dels enginyers" així com reclama un major reconeixement de l'experiència i la formació continua dels professionals una vegada finalitzada la seva carrera".

La presentació del Premi Enginy Miquel Aixalà, a càrrec de Xavier Monyarch; i els serveis i peculiaritats de la mútua exclusiva dels enginyers Mupiti, a càrrec d'Israel del Castillo, seran els altres punts de la trobada.