Èxit de participació en la tercera edició de la Competició Robocode

Descarregar Pdf
[caption id="attachment_6203" align="alignnone" width="470" caption="Foto conjunta dels guanyadors d'aquesta tercera edició Foto:EPS"]IMG_2239[/caption]

En el marc de la Festa Major de l'Estudiantat de la UdL que es va celebrar ahir al Campus de Cappont es va dur a terme la tercera edició de la competició de robots "virtuals" dins de l'entorn Robocode (http://robocode.udl.cat/)  a l'Auditori del CCCT, amb una assistència /participació molt destacable.

Robocode és un joc de Programació on l'objectiu és desenvolupar un tanc de batalla que lluiti amb altres tancs. L'activitat estava dirigida a alumnes de la UdL i a qualsevol altra persona interessada. Cada participant o equip va programar un Robot Virtual (Agent Intel·ligent) que  s'enfrontà  a altres Robots en un camp de batalla, el robot que  va demostrar més habilitats  va ser  el guanyador.

L'objectiu de l'activitat es introduir als alumnes en la programació de sistemes intel.ligents d'una forma divertida. La programació i simulació de les batalles és suportada per una plataforma de Programari Lliure anomenada Robocode (http://robocode.sourceforge.net).

Els guanyadors, tant de la categoria 1 vs. 1 com de la categoria per equips, d'aquesta tercera edició van ser:

Categoria individual:

1. YesOhMyGod
2. Cazabots
3. SlayerBot
4. Exterminator

Categoria per equips:

1. Cazabots
2. TyM
3. BlitzTeam
4. Espartanos

Tant en la categoria individual com per equips, es van repartir els següents premis: per als primers classificats una tablet, per als segons classificats un disc dur extern, per las tercers classificats un ratolí inhalàmbric i per als quarts classificats un USB

Videos

Lleida tv TN Vespre (21' 40")

Imatges