Èxit del sopar d'ex-alumnes, PDI i PAS de l'EPS

Descarregar Pdf

DSC00167p

Més de 70 persones es van reunit el passat divendres al Restaurant A taula per celebrar la cloenda dels actes de celebració del 20è aniversari de l'Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida.

Cal destacar la participació i bona disposició a passar-ho bé durant tota la nit que van mostrar tots els col·lectius convidats a l'acte: antics alumnes, personal docent i investigador i personal d'administració i serveis.

A part de l'aspecte evidentment lúdic i gastronòmic de l'esdeveniment, també va aprofitar-se aquest marc excel·lent per dur a terme una sèrie d'actes:

- Un breu repàs dels 20 anys d'història de l'Escola per part del professor i director de l'EPS, des de el 1993 fins al 2001, en Josep M. Miret.

- Un homenatge a tots el alumnes que, durant aquests vint anys han passat per l'Escola, en les persones de tres alumnes concrets, representants, cada un, d'una de les branques d'enginyeria de l'Escola: en Robert Castelo, estudiant de la primera promoció (1994) d'Enginyeria Tècnica en Informàtica, en Ramon Pernia, estudiant de la tercera promoció (2002) d'Enginyeria Tècnica Industrial, especialitat Mecànica i en David Botanch, estudiant de la segona promoció (2010) d'Arquitectura Tècnica. Tots tres van ser els encarregats d'apagar simbolicament les espelmes del pastís d'aniversari i van dirigir unes pararules emotives i plenes d'anecdotes que van aconseguir arrencar més d'un somriure a la sala.

- La presentació, per part del director de l'EPS, en Francesc Giné, de l'eina ALUMNI EPS, una Xarxa Social restringida als antics alumnes de l'Escola Politècnica que neix amb la vocació de facilitar i fomentar els vincles entre les titulats de l'EPS, establint canals de comunicació permanent entre ells i amb la pròpia Escola, ja que "ens agradaria que la vostra relació amb l'Escola no s'acabés el dia de la graduació si no que continués sent una referència la resta de la vostra trajectoria professional i personal, sobretot en un món on establir xarxes de confiança és cada cop més important". A més, en Francesc Giné va informar a tots els presents de la celebració de l'acte institucional de cloenda del 20è aniversari que es realitzarà el proper 21 de novembre i de la futura creació del Consell d'assessors d'alumni de l'EPS, que neix amb la voluntatd de dinamitzar i concretar les relacions entre kl'Escola i els seus titulats.

I finalment, el rector de la Universitat de Lleida, Roberto Fernández, va concloure el torn de paraules elogiant la trajectoria que ha tingut l'Escola en aquests 20 anys, el seu creixement i el seu compromís amb la institució i el món empresarial i industrial de Lleida.

1Fotos