GFT desperta l'interès de l'alumnat en una nova edició de l'EPS Company Corner

Descarregar Pdf

El dimecres 4 de maig l'Escola Politècnica Superior va celebrar una altra jornada de l'activitat EPS Company Corner. Boosting professional skills.

EPS Company Corner és un espai, físic i temporal, per tal que les empreses i els estudiants es trobin i es coneguin i comparteixin informació respecte a oportunitats laborals, possibilitats de fer el TFG, TFM o Pràctiques a l'empresa, de cursar Formació Dual, si s'escau, etcètera.

En aquesta ocasió ens va visitar l'empresa GFT, una empresa que neix a la Selva Negra alemanya i que ha crescut fins convertir-se en especialista del sector financer a nivell internacional, pionera en oferir serveis nearshore des de 2001 i amb un equip de 5.700 col·laboradors en 15 països.

L'ADN de GFT es basa en la filosofia i les 5 "C" de GFT. Els valors creen forts vincles entre les persones i els permeten funcionar a l'uníson com un veritable equip: els valors, doncs, són essencials si volem obtenir bons resultats. AGFT, disposen de cinc valors que formen part del seu dia a dia, tant internament com quan treballen amb el client. Les 5 "C", seleccionades acuradament, són:

  • Caring: We care about people, cultures and opinions, and show everyone equal respect.
  • Committed: We are committed to our company and our clients.
  • Courageous: We have the courage to challenge and break new ground, thus embracing new growth opportunities.
  • Collaborative: We collaborate and succeed as one team.
  • Creative: We turn ideas into creative solutions and strive for quality in everything we do.

Marta López, responsable de RH a GFT van informar als alumnes interessats de les oportunitats laborals que ofereix l'empresa, les possibilitats de fer-hi el TFG/TFM o unes pràctiques remunerades en diferents departaments; la Formació Dual en el cas dels alumnes del màster en Enginyeria Informàtica, també van poder deixar el Currículum Vitae, etcètera.

Ja hi ha altres empreses que han confirmat la seva presència en pròximes edicions d'EPS Company Corner. Podeu informar-vos de les empreses que visitaran l'EPS en el marc del Company Corner a l'apartat d'Agenda de la web de l'EPS.